Ποιος είπε πως κάποιος που δεν βλέπει δεν μπορεί να ανέβει στη σκηνή; Η τέχνη δεν κάνει διακρίσεις! Το θέατρο είναι από εκείνες τις διεξόδους που μας προσφέρει την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πως όλοι είμαστε ικανοί να συμμετέχουμε στα κοινωνικά δρώμενα, αρκεί να μας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ) μας δίνει τη δυνατότητα, σε βλέποντες και μη, να εκφράσουμε την αγάπη μας για το θέατρο και τη ζωή, συμπορευόμενοι σε ένα ταξίδι καρδιάς.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε κι εσείς στο ταξίδι αυτό που ξεκινάει στις 5 Νοεμβρίου 2016 με την παράσταση «ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ» του Πήτερ Σάφερ, στο Βασιλικό Θέατρο ώρα 21:00 και είσοδο ελεύθερη. 

Μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης, όσοι ενδιαφέρονται θα φορέσουν μάσκα και θα περιηγηθούν σε συγκεκριμένο χώρο συνοδευόμενοι από άτομα με μερική ή ολική απώλεια όρασης, ώστε να βιώσουν τί σημαίνει να ζεις και να κινείσαι βασισμένος στις υπόλοιπες αισθήσεις σου και όχι στην όραση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: 

Μετάφραση: Μιμή Ντενίση
Σκηνοθετική επιμέλεια: Άννη Τσολακίδου, Γιολάντα Μπαλαούρα
Σκηνικά-Κοστούμια: Αλεξάνδρα Μπουσουλέγκα- Ράνια Υφαντίδου
Μακιγιάζ-Κομμώσεις: London Make-up Institute (L.M.I)-Ιωάννα Μητακίδου

Ερμηνεύουν: Καίτη Γκέρτζα, Στέλλα Πρoσωτσανιώτου, Γεωργία Κουλιάλη, Γιάννης Μπούζας, Φανή Τσικούρα, Μαρία Κλινάκη, Σωτήρης Μπουκοτσός, Νατάσσα Μπρέντα

ΠΗΓΗ:  http://www.culturenow.gr/52687/mayrh-kwmwdia-toy-phter-safer-sto-vasiliko-theatro-apo-to-kthve-kai-to-keat