«Σ’αγαπώ» είναι ο τίτλος του θεατρικού έργου που θα παρουσιάσει στην πόλη μας η θεατρική ομάδα «Κύκλος Ζωής» και θα την αφιερώσει στη «ΣΥΖΩΗ».

Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, στις 9 μ.μ. στο Βασιλικό Θέατρο, δυο παραστάσεις της πρωτότυπης δουλειάς των ανθρώπων του «Κύκλου Ζωής», που υπόσχεται να μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή θυμίζοντάς μας τις μικρές χαρές της καθημερινότητας. Γνώριμοι χαρακτήρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου συναντιούνται και ανακαλύπτουν τι είναι αυτό που στη ζωή μας έχει μεγαλύτερη αξία. Τι είναι αυτό που μας ενώνει και μας κάνει πιο δυνατούς…

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ για την πλατεία και 8€ για τον εξώστη. Τα έσοδα των παραστάσεων θα προσφερθούν στο Σύλλογο «ΣΥΖΩΗ» για ενίσχυση των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων για παιδιά με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Ο «Κύκλος Ζωής» είναι γνωστός στην πόλη μας, κυρίως για τις πρωτότυπες θεατρικές παραστάσεις που ετοιμάζει και παρουσιάζει με πολλή αγάπη, ενισχύοντας ταυτόχρονα ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας από τα έσοδα που προκύπτουν. Πρόκειται για τη θεατρική ομάδα του κοινωνικού Συλλόγου “Δέντρο Ζωής” και αποτελείται από 30 εθελοντές γονείς και δασκάλους οι οποίοι με πολύ μεράκι αφιέρωσαν ολόψυχα τον ελάχιστο προσωπικό τους χρόνο ώστε να ετοιμαστεί ένα άρτιο, καλλιτεχνικά, αποτέλεσμα. Όλοι μαζί προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στη συγγραφή, στη σκηνοθεσία, στη κατασκευή σκηνικών, στο σχεδιασμό και ραφή κουστουμιών, στις χορογραφίες, στη μουσική επιμέλεια, κ.α.

Σας καλούμε να έρθετε, να διασκεδάσετε μαζί μας και να πείτε κι εσείς «σ’ αγαπώ».
 
Σημεία διάθεσης των εισιτηρίων:

01. Βασιλικό Θέατρο (Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, Θεσσαλονίκη)

02. Κατάστημα WIND (Κομνηνών 71, πεζόδρομος Καλαμαριάς)

03. KgnCosmetics Hellas (Ερμού 69, Θεσσαλονίκη)

04. Papillon kids playroom, coffee & events (Πλατεία Ελευθερίας, Τρίλοφος)

05. Σχολείο της Φύσης (2o χλμ Τριλόφου – Επανωμής | Τ: 23920 64370)

06. ΣΥΖΩΗ (Ροδοπόλεως 5, τέρμα Πόντου, Καλαμαριά, Τ: 2310460777)