Την Τρίτη 23 Ιουνίου στον πολυχώρο WE (3ης Σεπτεμβρίοου & λαμπράκη) έρχεται μία μοναδική γιορτή για τη μουσική και τη διαφορετικότητα.

To Sfactor -Into Eurovision είναι ένα πρόγραμμα που πραγματoποείται με τη συμμετοχή 6 ευρωπαικών χωρών και έχει στόχο την καταπολέμηση φαινομένων αποκλεισμού μέσω της χρήση του βίντεο και της μουσικής.
7 ειδικα σχολεία από 6 ευρωπαικες χωρές δημιούργησαν μουσικά videoclip με πρωταγωνιστές τα παιδιά των σχολείων. Όλα τα videoclip έχουν ανέβει σε μία ηλεκτρονική πλατφόρμα ψηφοφορίας όπου όλοι μπορούν να ψηφίσουν 
για την ανάδειξη του καλύτερου. 

Η διαδικασία ολοκληρώνεται με μία γιορτή σε κάθε χώρα. Στην Ελλαδά η γιορτή πραγματοποιείται την Τρίτη 23 Ιουνίου στον πολυχώρο WE. Στη γιορτή θα πραγματοποιηθεί προβολή όλων των videoclip, ψηφοφορία από κριτές και το παρευρισκομενο κοινό και μουσικά δρώμενα και ζωντανή σύνδεση με τα 6 ειδικά σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα!

Μπορείτε να βρείτε τα videoclip στο παρακάτω link και να ψηφίσετε τα 3 αγαπημένα σας (χωρίς φυσικά να ψηφίσετε το ελληνικό video - Colourful melody)
http://www.momentum-interactive.co.uk/

Οργάνωση 
Παιδιά Εν Δράσει
Αμυμώνη Θεσσαλονίκης

 Η σελίδα της διοργάνωσης  https://www.facebook.com/events/706718566117060/