Στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»,

ελάτε να τρέξουμε με την «ΑΜΥΜΩΝΗ»,

για την «ΑΜΥΜΩΝΗ»,

για την ΥΓΕΙΑ μας.

 

Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 «Η ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» τρέχει στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και προσκαλεί  όσους θέλουν να πάρουν μέρος, να τρέξουν με την ομάδα δρόμου της «Αμυμώνης» (Amymoni running team). Μια μεγάλη ομάδα, με παρουσίες σε όλες τις διαδρομές:

τον μαραθώνιο των 42 χλμ.,
τους δρόμους υγείας και δυναμικού βαδίσματος των 10 χλμ. και των 5 χλμ.,
τον δρόμο των 1000 μ. για μαθητές Δημοτικού.
 

Κόστος εγγραφής/άτομο

Για τον Μαραθώνιο 42 χλμ: 30 ευρώ

Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται το βασικό πακέτο, που είναι: Αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας), μεταφορά στο χώρο εκκίνησης (Πέλλα). Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει παροχή ιατρικών υπηρεσιών και νερού. Σε όλο το μήκος της διαδρομής, αλλά και μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα θα προσφέρονται ισοτονικά ποτά, χυμοί, αναψυκτικά, ενεργειακές μπάρες και τροφές αποκατάστασης.

Για τους Αγώνες Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10 χλμ και 5 χλμ: 15 ευρώ (δωρεάν συμμετοχή για μαθητές Γυμνασίου/Λυκείου)

Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται το βασικό πακέτο, που είναι: Αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας).  Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει παροχή ιατρικών υπηρεσιών και νερού.

Για τον Αγώνα Δρόμου 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικού: δωρεάν συμμετοχή

Θα πραγματοποιηθεί στην παραλιακή Λεωφόρο Νίκης και είναι αφιερωμένος στο περιβάλλον.

Όσοι συμμετέχουν στις διαδρομές των 42, 10 ή 5 χλμ, αν θελήσουν μπορούν να αποκτήσουν το πλήρες πακέτο συμμετοχής, το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον από τα παραπάνω, ένα μοναδικό σετ εξοπλισμού (αθλητικό σακίδιο ώμου, αδιάβροχο – αντιανεμικό μπουφάν, καπέλο, ξεχωριστό αναμνηστικό μπλουζάκι), με μια επιπλέον χρέωση 20 €.

Αν ενδιαφέρεστε να τρέξετε ή να περπατήσετε με τη μεγάλη παρέα της “Αμυμώνης”, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

Προσοχή – Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί η αίτηση σας και να έχει κατατεθεί το αντίτιμο της συμμετοχής σας έως 19 Μαρτίου. 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 210 / 481209 – 31

IBAN: GR35 0110 2100 0000 2104 8120 931

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Η ΑΜΥΜΩΝΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 *Προσθέστε το Επίθετο σας και την Λέξη «Μαραθώνιος» στην Αιτιολογία Κατάθεσης*
 

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 05 Μάρτιος 2014 15:06)